Technisch inzicht en ervaring

De automonteur weet alles van auto’s en kan een auto vakkundig en zorgvuldig repareren. Omdat een auto veilig de weg op moet kunnen is het belangrijk om een bekwame automonteur te vinden binnen jouw organisatie. Maar wat is nou eigenlijk de beste methode voor het vinden van een geschikte automonteur? Je kunt jouw vacature bij uitzendbureau’s rond laten gaan die naar geschikte kandidaten zoeken. Een goed bureau is uitzendbureau N2 People. Deze hebben oog voor de beste kandidaten die met passie aan de slag willen als automonteur. Het uitzendbureau heeft een kandidaten netwerk door heel Europa. Je vindt dus uit diverse landen de beste kandidaten die graag de handen uit de mouwen steken. Via een Pools uitzendbureau kun je een Poolse werknemer in dienst nemen. De Poolse werknemer kan prima in Nederland bij jouw organisatie aan het werk. Tevens doen ze werkervaring op in een ander land dan hun land van herkomst. Dit zorgt voor een hoge score op hun CV. 

Een automonteur vacature bij het juiste uitzendbureau

Een automonteur dient vlot reparaties te kunnen uitvoeren en onderdelen te kunnen vervangen aan de auto. Dit moet ook volledig zelfstandig gebeuren. Vaak is ervaring vereist. Uitzendbureau Uden is de ideale plek om de juiste automonteur te zoeken. Het uitzendbureau helpt de kandidaat eventueel ook aan een woning nabij de arbeidslocaties. Zo krijgen werknemers door heel Europa onderdak in Nederland waar vanuit hun werklocatie makkelijk te bereiken is. De huisvesting biedt diverse mogelijkheden. Werknemers kunnen op kamers verblijven of in een gedeelde woning met andere werknemers. Alles is tevens voorzien van stoffering en meubilair. De werkplek kan dus een accommodatie bieden als deze beschikbaar is. Alle accomodaties beschikken over een gratis internetverbinding en SNF certificering. Uitzendbureau Uden zorgt voor een hartelijk welkom als de nieuwe werknemer aankomt in Nederland. Er wordt uitleg gegeven over het arbeidscontract, eventuele huisvesting, voorwaarden, regels en vervoersafspraken. Ook is een speciaal welkomst cadeau aan de orde. 

Bij N2 people heeft jouw werknemer altijd de mogelijkheid om door te groeien tot een hoger niveau. Op elke vacature vindt de juiste screening plaats. 

Eisen van de automonteur

Er worden kwalitatieve eisen gesteld aan dit interessante beroep. Er moet secuur worden gewerkt met een grote mate van nauwkeurigheid. Er mag niks loszitten aan de auto in verband met gevaar. Nacontrole aan het voertuig is eveneens belangrijk. Een automonteur gaat geduldig te werk. De automonteur heeft ook contact met klanten. Daarom zijn communicatieve vaardigheden op zijn plaats. Verder is het beroep als automonteur fysiek relatief zwaar werk. De werknemer moet veel bukken en ook boven zijn macht werken zoals sleutelen aan de onderkant van de auto. De auto moet opgetild kunnen worden. Ook moet de automonteur banden tillen en monteren of vervangen. Deze zijn vrij zwaar en kunnen van jeeps tot wel 30 kg wegen. Het uitzendbureau zoekt de kandidaat die aan de juiste eisen van het beroep voldoet. Vervolgens zal het uitzendbureau de kandidaat voorstellen en maakt jij als ondernemer de keuze om de uitzendkracht in dienst te nemen. Als het van beide kanten bevalt kan er eventueel een vast contract worden aangeboden.