Vind jij het leuk om lekker op je fiets een paar kilometertjes te maken in het lekkere weer? Dan is Hengelo een perfecte plek om daar je ei in kwijt te raken. Er zijn genoeg routes waaronder de fietsroute Borne en Hengelo. De lengte is 38.07 kilometer. Dat betekent dat je zo ongeveer 3 uur en 30 minuten fietst. Door deze prachtige route kom je onder meer langs de Noordmolen, Kasteel Twickel en je kunt een lekker drankje op het terras van Van der Valk nuttigen. Wat wel belangrijk is bij deze route is dat je een goed werkende fiets hebt.

Stadsfietsen

Iedereen heeft tegenwoordig een fiets, vaak zijn dit stadsfietsen of wat steeds vaker voorkomt: E-bikes. Stadsfietsen zijn geschikt voor de dagelijkse boodschappen, het werk of een mooie fietstocht door de omgeving. Er zijn veel verschillende soorten uitvoeringen betreft stadsfietsen, zoals een lichte onderhouds arme fiets, een moederfiets, lifestyle fietsen, maar ook de degelijke transport fiets. Allemaal uitstekende fietsen waar je prima de dagelijkse ritjes mee kunt doen.

E-bikes

De overgrote meerderheid in Nederland fietst tegenwoordig naar een bestemming toe. Je kan voor lange afstanden de auto pakken. Maar het is gezonder, goedkoper en milieuvriendelijker om een E-bike daarvoor te gebruiken. Een elektrische fiets bevat een accu die meestal 30 tot 40 KM per uur haalt.  Dit maakt deze fiets ideaal om langere afstanden af te leggen.

Mountainbikes

Het kopen van een mountainbike is niet makkelijk. Er zijn vele modellen en elk merk heeft zo zijn voor en nadelen. Ik heb een mountainbike gekocht bij de fietsenwinkel in Hengelo, hierbij heb ik een uitstekende service ervaart waardoor ik nu een zeer goede mountainbike heb. Doordat zij vragen stellen zoals hoe vaak je in de maand wil gaan mountainbiken, of je wedstrijd of hobby gericht wil mountainbiken of in het bos of op de straat wil fietsen, heb ik de perfecte mountainbike kunnen kopen.